Bellypaint & Babyshower

 

Bellypaint

In blijde verwachting en op zoek naar iets speciaals? Of op zoek naar een origineel cadeau voor een zwangere vriendin, familielid of partner? Dan is een bellypaint iets voor u! Laat dit unieke en mooie moment vereeuwigen op foto met een bellypaint. Misschien kunt u de foto’s gebruiken voor het geboortekaartje? Of als uitvergrootte foto in de babykamer? Vraag gerust naar onze bellypaint-cadeaubon!

Alles is mogelijk! Een tekenfilmfiguur, bloemen, landschappen, iets rond de naam of het geslacht van de baby, iets grappig, iets abstract, iets realistisch, een echo-foto… Wat u wil is volledig uw keuze, al kunnen we u uiteraard helpen om samen een eigen uniek ontwerp uit te werken.

Er kunnen indien gewenst foto’s worden genomen met een professionele camera. Al is het ook mogelijk om samen te werken met een professionele fotograaf in een studio.

 

Er wordt enkel gebruik gemaakt van professionele hoogwaardige producten die goedgekeurd zijn door de FDA en voldoen aan alle normen voor cosmetica. Alle schmink is anti-allergisch en geschikt voor de gevoelige huid.

Onze producten zijn op waterbasis. Als er geen water op de buik terecht komt gaat de bellypaint gemakkelijk een hele dag mee, ook met kleren er over. De schmink is makkelijk te verwijderen met water. Indien er nog wat sporen zijn kunt u de laatste hardnekkigheden verwijderen met wat ontschminker, vochtige doekjes, zeep of vettige crème.

 

Babyshower – workshop bellypaint

Op zoek naar een origineel idee voor een babyshower? Volg met zijn allen een workshop bellypaint!

Jullie oefenen op oefenbuiken en één iemand (of de lesgeefster zelf) kan de buik van de zwangere vriendin beschilderen. Wordt sowieso super gezellig!

Klik hier voor meer foto’s.