Bodypaint

Bodypainting is één van de oudste kunstvormen ter wereld. Het werd al van in de oudheid gebruikt ter versiering, voor religieuze doeleinden of om bijvoorbeeld angst aan te jagen. Tegenwoordig kan bodypainting voor zo veel meer gebruikt worden. Product launches en reclames voor bedrijven, gebodypainte modellen op evenementen, photoshoots, een origineel idee voor een feest, foto’s voor op drukwerk… You name it!

Ellen is gespecialiseerd in het realistisch naschilderen van landschappen, producten, kleren, sierraden… Maar uiteraard gaat ze even goed aan de slag met abstractere ontwerpen. Ze gaat steeds zeer gedetailleerd te werk en zal zorgen voor een uiterst professioneel eindresultaat!

Er wordt enkel gebruik gemaakt van professionele hoogwaardige producten die goedgekeurd zijn door de FDA en voldoen aan alle normen voor cosmetica. Alle schmink is anti-allergisch en geschikt voor de gevoelige huid.

Onze producten zijn op waterbasis. Als er geen water op de schmink terecht komt gaat de bodypaint er gemakkelijk heel de dag op blijven staan, zelfs onder kleren. De schmink is makkelijk te verwijderen met water. Indien er nog wat sporen zijn kun je de laatste hardnekkigheden verwijderen met wat ontschminker, vochtige doekjes, gezichtszeep of vettige crème.

 

Klik hier voor meer foto’s.