Glitter Tattoos

DSC04933 (Large)  DSC05021 (Large)  DSC05126 (Large)  DSC05179 (Large)

Glittertattoos

Glittertattoos zijn hip, kleurrijk en cool! Er is keuze uit felle, mooie kleuren en meer dan honderd figuurtjes! Van stoere draken en doodskoppen tot elfjes en bloemen, en nog zo veel meer. Er is zeker voor ieder wat wils!


DSC06509 (Large)  DSC04557 (Large)  DSC06481 (Large)  DSC05019 (Large)

Blacktattoos

Blacktattoos zijn de iets stoerdere variant van de glittertattoos, en daardoor vaak populairder bij oudere kinderen. De motiefjes en figuurtjes zijn hetzelfde als deze van de glittertattoos, maar deze keer wordt een zwarte inkt gebruikt.


ZowDSC05044 (Large)el de glittertattoos als de blacktattoos blijven 3 tot 7 dagen op de huid zitten, dus we raden af deze in het gezicht te plaatsen. De glitters zijn cosmetische glitters en zijn speciaal gemaakt voor op de huid. Mochten ze op een of andere manier in het oog terecht komen, kan dat geen kwaad aangezien ze glas- en metaal vrij zijn en ultra-fijn. Ook de lijm en tattoo inkt zijn cosmetische producten, ontworpen voor het gebruik op de huid.

Moet de tattoo er toch iets vroeger af? Dan is nagellakreDSC06559 (Large)mover (dissolvent) of ether de gemakkelijkste manier. Maar ook met make-upremover of een crème op oliebasis kunt u het er meestal wel af krijgen.

De tattoos kunnen apart geboekt worden of gecombineerd worden met kindergrime.


 

Klik op de foto om deze uit te vergroten.