Kindergrime

  

Kindergrime, een professionelere naam voor kinderschminken, is een topper voor al uw feestjes!

Laat uw feestje opvrolijken door uw kinderen te laten omtoveren tot prinsessen, monsters, pinguïns of dino’s!

Bodypaint by Ellen heeft er haar persoonlijke uitdaging van gemaakt om kinderen de kans te geven zich in iets speciaals te laten omtoveren. Met andere woorden, het mag misschien eens iets anders zijn dan een prinses of piraat? We helpen u graag om iets origineler te kiezen, aan de hand van ons uitgebreide voorbeeldboek. Ooit al geschminkt geweest in een eend, pauw of zeepaardje? Al mogen het uiteraard ook nog steeds prinsessen en vlinders zijn, vandaag is uw sloeber koning!

Er wordt enkel gebruik gemaakt van professionele hoogwaardige producten die goedgekeurd zijn door de FDA en voldoen aan alle normen voor cosmetica. Dit geldt ook voor de glitters, die speciaal ontworpen zijn voor cosmetisch doeleinden. Hoewel niets 100% veilig is in de buurt van je ogen (zelfs je eigen wimpers niet) en de FDA glitters nog niet ‘officieel’ heeft goedgekeurd, bieden cosmetische glitters maximale bescherming voro de ogen omdat ze ultra-fijn en glas- en metaalvrij zijn. Alle schmink is anti-allergisch en geschikt voor de gevoelige huid.

Onze producten zijn op waterbasis. Als er geen water op de schmink terecht komt, gaat het ontwerp er heeft de dag op blijven staan. De schmink is gemakkelijk te verwijderen met water. Indien er nog wat sporen zijn kun je de laatste hardnekkigheden verwijderen met wat ontschminker, vochtige doekjes, gezichtszeep of vettige crème.

We bieden ook de combinatie aan van kindergrime en glittertattoos. De kinderen kunnen dan kiezen tussen een tattoo of een geschminkt gezichtje, of uiteraard allebei!

Klik hier voor meer foto’s.