Nepwonden, Halloween & Special effect make-up

   

Valse wonden

Valse wonden zijn cool en eng tegelijk! Snijwonden, kogelgaten, brandwonden, blauwe plekken… Als het er maar echt en pijnlijk uitziet! Wilt u zelf valse wonden laten aanbrengen bij ons of bent u op zoek naar iemand die op een evenement of feest valse wonden aanbrengt voor de genodigden? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Wij geven ook workshops valse wonden; misschien een leuk idee voor uw jeugdbeweging of feestje? Opgepast: niet voor mensen die gevoelig zijn voor bloodstelling aan bloed en verwondingen.


    

Halloween make-up

Van enge gezichtsschilderingen tot griezelige uitgebreide bodypaints… Gewapend met alleen maar schmink kun je zeer enge creaties laten maken! Voor een nog specialer effect kun je het laten combineren met valse wonden en/of Special FX. Het kan niet spectaculair genoeg zijn!


Ellen  Lies (Large) 

Special FX

“Speciale effecten (Engels: special effects), vaak afgekort tot SFX of SPFX, zijn optische, mechanische of digitale technieken die in film, televisie, fotografie en toneel worden ingezet om effecten te realiseren die niet langs de normale weg kunnen worden bereikt.”
Op vlak van grime betekent dit bijvoorbeeld valse neuzen en oren maken, latex prothesen bevestigen, kaalkoppen maken, valse baarden maken… Hierbij gebruiken we opnieuw zeer professioneel materaal en speciale technieken. De mogelijkheden met Special FX zijn opnieuw eindeloos!

_ARN7418b (Large)Klik op een foto om deze uit te vergroten.