Fluo-bodypaint onder UV

Fluo-bodypaint is iets uniek. Zo uniek zelfs dat Ellen een van de enige is in heel België (en ook de buurlanden, voor zover geweten) die gespecialeerd is in fluo-bodypaint. 

Wat is dat, fluo-bodypaint? De naam spreekt al een beetje voor zich. Het lichaam wordt beschilderd met fluorescerende bodypaint-verf. Tijdens het bodypainten en bij het maken van de foto’s achteraf wordt het lichaam belicht met UV-lampen, waardoor de fluoverf oplicht en een prachtig, magisch effect creëert dat op geen enkele andere manier te bekomen is!

UV-bodypaint kan ook in de vorm van een bellypaint. Dit is een bodypaint op een zwangere buik. Alle info daarover vindt u op de pagina ‘bellypaint’!

Er wordt enkeDSC_2497b (Large)l gebruik gemaakt van professionele hoogwaardige producten die goedgekeurd zijn door de FDA en voldoen aan alle normen voor cosmetica. Alle schmink is anti-allergisch en geschikt voor de gevoelige huid.

Onze producten zijn op waterbasis. Als er geen water op de schmink terecht komt gaat de bodypaint er gemakkelijk heel de dag op blijven staan, zelfs onder kleren. De schmink is makkelijk te verwijderen met water. Indien er nog wat sporen zijn kun je de laatste hardnekkigheden verwijderen met wat ontschminker, vochtige doekjes, gezichtszeep of vettige crème.

.


Klik op een foto om deze uit te vergroten.