Bodypaint

Signaal Bodypainters in Corona Lockdown

Samen met acht andere Belgische bodypaint-artiesten sloeg Ellen de handen in elkaar en maakte ze een opvallende videomontage. Vanuit ieders woonkamer geven de negen vrouwen hun verfborstel door aan elkaar en veranderen ze in een superheld, of soms in een ‘lieve’ schurk. Op deze manier willen ze de helden in de coronacrisis eren en het signaal geven dat ze creatief bezig blijven. Al moeten ze deze keer zelf model staan voor hun werk.

 

Artiesten: Sarie Verheughe (Oostende), Sandy Willems Rosette (Schilde), Karoline T’Kindt (Schoonaarde), Niki Van Cauwenbergh (Puurs), Ellen Devos (Gent), Inge Gryseels (Zandhoven), Leni Peelman (Hamme), Veerle Nuytkens (Leest) en Sara Desanghere (Oostende) hieronder.

Lees er over in de pers.

Meer posts

Bodypaint

Launch event Huawei

Ellen mocht voor het launch event van de nieuwe Huawei P30 smartphones, drie modellen van kop tot teen bodypainten en beglitteren. De bodypaints gaven het event een high-end look.