Belgisch Kampioen Bodypaint

Belgisch Kampioen 2019

In 2019 won Ellen de eerste prijs op het Belgisch Kampioenschap Bodypainting in Puurs. De deelnemers kregen 6 uur de tijd om hun model om te bodypainten in het thema Netflix. Ellen koos er voor om anti-netflix te werken en een boodschap mee te geven. Op de voorkant van de bodypaint staat de ene kant voor het industrialisme en mensen die in hun huis en aan hun scherm gekluiserd zijn. De andere kant staat voor het vrij zijn en genieten van de natuur. De achterkant van de bodypaint staat ook voor de technologie vs. de natuur.

Lees er over in de pers.

Meer posts

Bodypaint

Launch event Huawei

Ellen mocht voor het launch event van de nieuwe Huawei P30 smartphones, drie modellen van kop tot teen bodypainten en beglitteren. De bodypaints gaven het event een high-end look.

Bodypaint

Promo filmpje CAPS CARD

Kan je een kikkerprins bodypainten op een hand en er de Caps Card in verwerken? Ellen ging met plezier de uitdaging aan.