Bodypaint

Live Bodypaint op Metaalbeurs

De stand van Farbo op Batibouw sprong in het oog dankzij de live-bodypaint van Bodypaint by Ellen. Bezoekers konden de progressie volgen en eens model Sarie klaar was, konden de bezoekers met haar op de foto. 

Dalemans Industries uit Zonhoven maakt technische veren en industriële messen. Ellen zorgde dat zowel de veren als het logo van het bedrijf in de bodypaint verwerkt werden.

Een live-bodypaint is misschien niet het eerste waar u aan denkt als u een originele blikvanger zoekt voor uw stand op een beurs. Toch is het de beste eyecatcher die u maar kan bedenken.

De bezoekers blijven staan aan uw stand, trekken foto’s en keren soms meerdere malen terug om de progressie te kunnen zien. Bovendien wordt de drempel om een praatje te slaan met uw medewerkers erg laag. Een mopje of vraag over de bodypaint, en het gesprek is vertrokken.

In de bodypaint kan het logo of thema van uw bedrijf worden gewerkt. Eerst worden de borsten bedekt met verf achter gesloten deuren of met de rug naar het publiek. Van zodra deze genoeg bedekt zijn, kan het publiek meekijken naar de progressie. Achteraf kunnen er foto’s worden gemaakt of kan het model flyers uitdelen. De benodigde ruimte is een plaats voor een kleine tafel en een make-up stoel. U mag gerust zelf een model voorzien, of wij kunnen zelf voor ervaren bodypaintmodellen zorgen. 

Meer posts

Bodypaint

Launch event Huawei

Ellen mocht voor het launch event van de nieuwe Huawei P30 smartphones, drie modellen van kop tot teen bodypainten en beglitteren. De bodypaints gaven het event een high-end look.