Bodypaint

Camouflage bodypaint op beurs Beaulieu

Dankzij Strange People mocht Ellen een camouflage bodypaint doen voor een beurs van Beaulieu in de Oude Vismijn in Gent. Model Sarie leek op deze manier te blenden in de achtergrond. Beaulieu wou op deze manier hun voorbeeld van een textiel bedrukking extra in de verf zetten. Sarie werd op voorhand backstage gebodypaint.  

Strange People omschrijft wat ze doen als volgt: “Wij verkopen grote glimlachen. Liefst op uw gezicht, gemengd met wat verrukking en datgene waar schone herinneringen van gemaakt worden. Voor dat huzarentrukje slechts één beproefd recept: blije artiesten maken een blij publiek. Wij kiezen resoluut voor lokaal talent, vol spontaniteit en met wilde ideeën, en verpakken het met een grote strik voor elke gelegenheid. Uit onze eigen podiumervaring hebben we geleerd dat de details er echt toe doen. Zowel backstage als onder de spotlights. We houden ervan als alles klopt. Daarom luisteren we eerst graag naar uw luchtkastelen voor we ze beginnen bouwen.”

Meer posts

Bodypaint

Launch event Huawei

Ellen mocht voor het launch event van de nieuwe Huawei P30 smartphones, drie modellen van kop tot teen bodypainten en beglitteren. De bodypaints gaven het event een high-end look.