Fluo-bodypaint

Fluo-bodypaint is iets uniek. Hierbij wordt het lichaam beschilderd met fluorescerende bodypaint-verf. Tijdens het bodypainten en bij het maken van de foto’s achteraf wordt het lichaam belicht met UV-of blacklight lampen, waardoor de verf oplicht en een prachtig, magisch effect creëert dat op geen enkele andere manier te bekomen is.

UV-bodypaint kan ook in de vorm van een bellypaint. Dit is een bodypaint op een zwangere buik. Alle info daarover vindt u op de pagina ‘Bellypaint‘.

Er wordt enkel gebruik gemaakt van professionele hoogwaardige producten die voldoen aan alle normen voor cosmetica. Alle schmink is anti-allergisch en geschikt voor de gevoelige huid. Onze producten zijn op waterbasis. Als er geen water op de schmink terecht komt gaat de bodypaint er gemakkelijk heel de dag op blijven staan, zelfs onder kleren. De schmink is makkelijk te verwijderen met water. Indien er nog wat sporen zijn kun je de laatste hardnekkigheden verwijderen met wat ontschminker, vochtige doekjes, gezichtszeep of vettige crème.

BENIEUWD NAAR MEER FOTO's?

Follow us