Kindergrime & Facepaint

Kindergrime, een professionelere naam voor kinderschminken, is een topper voor al uw feestjes. Maar ook bij volwassenen wordt het steeds populairder. Denk maar aan halloween, themafeestjes… 

Er wordt enkel gebruik gemaakt van professionele, hoogwaardige producten die goedgekeurd zijn door de FDA en voldoen aan alle normen voor cosmetica. Dit geldt ook voor de glitters, die speciaal ontworpen zijn voor cosmetische doeleinden. Hoewel niets 100% veilig is in de buurt van je ogen (zelfs je eigen wimpers niet) en de FDA glitters nog niet ‘officieel’ heeft goedgekeurd, bieden cosmetische glitters maximale bescherming voor de ogen omdat ze ultra-fijn en glas- en metaalvrij zijn. Alle schmink is anti-allergisch en geschikt voor de gevoelige huid.

Onze producten zijn op waterbasis. Als er geen water op de schmink terecht komt, gaat het ontwerp er de ganse de dag op blijven staan. De schmink is gemakkelijk te verwijderen met water. De hardnekkige restje kan je verwijderen met ontschminker, vochtige doekjes, gezichtszeep of vettige crème.

Wil je graag zelf leren grimeren tijdens een workshop? Dan kan! Klik hieronder voor alle info.

BENIEUWD NAAR MEER FOTO's?

Follow us