Mobiele grime

Met onze mobiele bloemenkar trekken we de straten en evenementen door en laten we een spoor aan beschilderde gezichten en armen achter. Onze uitgelaten schilderes, fleurige kar en vrolijke Franse muziek toveren gegarandeerd een lach op de gezichten van uw gasten. We kunnen onze designs aanpassen aan het thema en kunnen ook logo’s verwerken in onze ontwerpen.

Grime en facepaint, een professionelere naam voor schminken, is een topper voor al uw feestjes. Maar ook bij volwassenen wordt het steeds populairder. Denk maar aan halloween, themafeestjes… Ellen en haar team tillen grime en facepaint naar een hoger niveau. Wist je dat Ellen zelfs Belgisch Kampioen Bodypaint is? Benieuwd naar meer foto’s? Neem gerust hier een kijkje.

Er wordt enkel gebruik gemaakt van professionele, hoogwaardige producten die goedgekeurd zijn door de FDA en voldoen aan alle normen voor cosmetica. Dit geldt ook voor de glitters, die speciaal ontworpen zijn voor cosmetische doeleinden. Hoewel niets 100% veilig is in de buurt van je ogen (zelfs je eigen wimpers niet) en de FDA glitters nog niet ‘officieel’ heeft goedgekeurd, bieden cosmetische glitters maximale bescherming voor de ogen omdat ze ultra-fijn en glas- en metaalvrij zijn. Alle schmink is anti-allergisch en geschikt voor de gevoelige huid.

Onze producten zijn op waterbasis. Als er geen water op de schmink terecht komt, gaat het ontwerp er de ganse de dag op blijven staan. De schmink is gemakkelijk te verwijderen met water. De hardnekkige restje kan je verwijderen met ontschminker, vochtige doekjes, gezichtszeep of vettige crème.

Onze referenties