Kinderanimatie op Couleur Aan Zee

Op het festival ‘Couleur Aan Zee’ in Middelkerke zorgde Ellen voor een klein kinderanimatie team. Zelf zette ze henna tattoos bij de bezoekers en haar zus Lies zorgde voor tribal, wereldse kindergrime. Het Epernayplein werd omgetoverd tot een kleurrijke, multiculturele markt. Er was gratis kindergime, je kon er proeven van lekkernijen uit de wereldkeuken en kuieren langs de vele kraampjes. Bovendien kon je er kennis maken met verschillende organisaties en projecten die zich inzetten in het Zuiden.

Met dank aan Stad Middelkerke voor de boeking.

Meer posts

Bodypaint

Launch event Huawei

Ellen mocht voor het launch event van de nieuwe Huawei P30 smartphones, drie modellen van kop tot teen bodypainten en beglitteren. De bodypaints gaven het event een high-end look.