Festival Tattoo

Tijdelijke Airbrush Tattoos op Pukkelpop

Voor het zero-waste project van de UCLL en festival Pukkelpop, zetten Ellen en haar zus Lies voor het tweede jaar op rij tijdelijke airbrush tattoos bij de festivalgangers. De tattoos blijven enkele dagen staan en zijn volledig huidvriendelijk. Het debiet voor dit soort tattoos is heel groot. Ellen en Lies zetten elk ongeveer 3 tattoos per minuut. Met een team van 2 zetten ze dus per uur een airbrush tattoo bij maar liefst 360 festivalgangers. Het werd een groot succes met een constante toestroom. Ook in 2020 werden we geboekt voor het derde jaar op rij, maar jammer genoeg heeft Corona daar een stokje voor gestoken. 

Met dank aan Pukkelpop en de UCLL voor de super leuke opdracht!

Meer posts

Bodypaint

Launch event Huawei

Ellen mocht voor het launch event van de nieuwe Huawei P30 smartphones, drie modellen van kop tot teen bodypainten en beglitteren. De bodypaints gaven het event een high-end look.